Behandelingen voor het gezicht:

Hieronder volgt een beschrijving van de behandelingen die in onze salon mogelijk zijn. In de salon werken we met de producten van Pevonia Botanica,
dit zijn dierproefvrije producten zonder conserveringsmiddelen, alcohol, minerale oliŽn, lanoline, kleur en geurstoffen.

Kennismakingsbehandeling:

Basisbehandeling:

Uitgebreide behandeling:

Speciale behandeling:

Acné behandeling:


Pevonia Speciaalmaskers:

Anti-Free Radicals Lift-Off Mask.
Het anti vrije radicalen masker.
Een uniek masker met lavendelgeur. Het wordt eerst aangenaam warm en koelt dan af tot een verfrissende kilte. Deze temperatuursverandering vergroot het absorberend vermogen van alle actieve ingrediŽnten. Gemicroniseerde vitamines werken als vrije radicalen en beschermen de huidcellen tegen slechte invloeden van buitenaf. uw huid wordt strakker, stralender en jeugdiger.
Het beste resultaat behaalt u als u dit masker in kuurverband gebruikt.

Plantomer Lift-Off Mask.
Het planten masker.
Een masker met het beste uit de overvloed van de natuur: een unieke combinatie van laminaria digitata uit de diepte van de Bretonse zee en propolis uit het Juragebergte in Frankrijk. Dit koele, milde masker verzacht, geneest, versterkt en hydrateert diep, waardoor de huid strakker, verfrist, vitaal en gezond aanvoelt met een uitzonderlijke glans.
Het beste resultaat behaalt u als u dit masker in kuurverband gebruikt.

Luminous ďCĒ & ďSeaĒLift-Off Mask.
Fantastisch masker met vitamine C en Zeewier.
Een naar sinasappelen geurend masker, dat dankzij een krachtige concentratie van gestabiliseerd vitamine C en puur gevriesdroogd zeewier, fijne lijntjes vermindert, de veerkracht van de huid verstevigt, veroudering door licht tegen gaat. Hierdoor krijgt de huid weer een jeugdige uitstraling, waardoor uw huid weer straalt.
Het beste resultaat behaalt u als u dit masker in kuurverband gebruikt.

RS2 Rosacea Mask.
Het rozenmasker.
Dankzij de verzachtende en genezende ingrediŽnten zoals kamille, groene thee, zoet hout en franse rozen olie, verbetert de huid zichtbaar. Door het ;langzaam opwarmen en afkoelen worden de wanden van de haarvaten verstevigd en ziet de huid er minder vlekkerig uit. Het masker verwijdert verstoppingen en irritaties. De huid voelt verzacht en gehydrateerd aan.
Het beste resultaat behaalt u als u dit masker in kuurverband gebruikt.