Welkom bij Saskia !

Graag wil ik mij aan U voorstellen, mijn naam is Saskia Vrijland Hoogerheide, ik ben geboren op 8 Juli 1972 in Amsterdam.
Ik heb mijn diploma voor schoonheidsspecialiste en pedicure gehaald in 1992.
Na het behalen van mijn diploma, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in verschillende drogisterijen en parfumeriespeciaalzaken.
Naast het opdoen van veel ervaring, heb ik in de tussentijd het diploma voor parfumerie, verkoop drogisterij, assistent drogist en vakdiploma drogisterij gehaald.
In 1999 ben ik in loondienst bij een collega gaan werken en heb de nodige ervaring opgedaan, intussen groeide het aantal klanten thuis in de salon aan de Dahliastraat gestaag.
Nu anno 2007 is het tijd om mijn aandacht volledig te richten op mijn eigen salon.
Vanaf nu ben ik volledig werkzaam in mijn eigen Salon: Saskiaís Schoonheids-Studio.

Bij ons kunt U terecht voor de volgende behandelingen: gezichtsverzorging, Voetverzorging, ook voor diabetespatiŽnten, Schimmeldiagnostiek, Fiberglasnagel correctie, Nagelbeugels, Handverzorging, Ontharen door middel van hars of sugar.
Ik hoop dat onze website U kan voorzien van de nodige informatie. Mocht U nog vragen hebben of een afspraak willen maken, dan Kunt U bellen naar: 0228-564740.
Het kan zijn dat wij niet in staat zijn de telefoon aan te nemen, omdat wij bezig zijn met een behandeling, spreek dan U naam en telefoonnummer in en dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.
U kunt natuurlijk ook reageren via mijn formulier

Saskia Vrijland.